loader image
Dog Balance Art - Kutyamasszázs, kutya fitnesz

Egyéni foglalkozás

Szeretnél jobb kapcsolatot kiépíteni kutyáddal, valamint jobban megérteni és figyelembe venni egyedi igényeit? Netalántán szeretnél betekintést nyerni a kutyamasszázs alapjaiba, hogy bármikor szakszerűen meg tudd masszírozni négylábú társadat? Akkor válaszd a Dog Balance Art egyéni foglalkozásait, és tegyél szert olyan tudásra, amely hozzásegít téged és kutyádat a harmonikus, minőségi élethez együtt és külön-külön is.

Tökéletes választás, ha nem szeretnél kötött keretek között tanulni, és esetleg hosszabb távon is szeretnél fejlődni, valamint a kutyázás több szegmensébe betekintést nyerni. Egyéni foglalkozások keretében tudunk mindig igazodni a gazdi aktuális igényéhez, problémájához.

A kutya- és gazdikiképzés során elsősorban arra helyezzük a hangsúlyt, hogy te megtanuld a kutyádat kezelni és tanítani, így kialakítva egy jobb, bensőségesebb viszonyt négylábú társaddal. A tréning során valójában nem kutyakiképzés zajlik, hanem egyfajta gazdiképzés, amely figyelembe veszi mindkettőtök egyedi igényeit. Tehát nem fogunk trükköket tanítani a kutyádnak, hanem neked fogunk bevált módszereket átadni és megtanítani, hogy hosszú távon harmóniában és békében tudjatok együtt élni. Az egyéni foglalkozás megkezdése előtt és alatt felmérjük az eb adottságait, meghatározzuk a célokat és a javításra szoruló területeket, valamint az egyedi jellemzőkre tekintettel (úgy mint a kutya kora és terhelhetősége) segítünk számodra átadni a legfontosabb technikákat.

A kutya masszázs kurzus segítségével nem csak kutyád általános közérzetét javíthatod, de megelőzheted az esetlegesen kialakuló betegségeket is – így hű társad nem csak sokkal hosszabb ideig maradhat a család tagja, de testi-lelki állapota is kiegyensúlyozottabb lesz.

Sportkutyák, munkakutyák esetén elengedhetetlen ezzel foglalkozni, hiszen egy nagyobb terhelésnek, igénybevételnek kitett kutya esetén még fontosabb szerepet tölt be a megelőzés, azonban családi kutyák esetén is javasolt a hosszabb és egészségesebb élethez.

A kutya masszázs kurzus során megtanulhatod, hogy hogyan masszírozhatod a saját, egészséges kutyád. Fontos azonban, hogy a kurzus nem ad képesítést, és nem ad felhatalmazást mások kutyájának vagy beteg kutyák masszírozására! Az egyéni foglalkozásra jelentkező gazdik a képzésen kapnak egy jegyzetet, ami tartalmaz valamennyi anatómiát, csontok, izmok leírását, illusztrációját, érinti a főbb mozgásszervi betegségeket, továbbá tartalmazza a megtanult masszázsfogásokat.

A kurzus előre egyeztetett időpontokban kerül megtartásra egyénileg, és két különböző napon igényel 4-4 óra elfoglaltságot. Azért terveztük így, mert egy nap alatt nagyon sok információt kellene átadni, és elfáradnak a kutyák és a gazdik is. Illetve sokkal praktikusabb, ha először megmutatunk mindent, majd te is kapsz időt a gyakorlásra, hogy utána egy újabb találkozó alatt tudjunk pontosítani, illetve újra át tudjuk venni a fogásokat, és legyen lehetőségünk együtt gyakorolni és kérdezni.

Kiknek ajánljuk a kutyamasszázs kurzust?